…atat de mult..

Intr-una din diminetile trecute ascultam o mica meditatie la RVE…era vorba despre venirea Domnului…cat de aproape e ziua aceea si de faptul ca trebuie sa fim GATA in orice clipa. Tatal asa de mult isi doreste ca toti sa fim gata, sa ne ia pe toti acolo sus!…si cand am auzit cuvintele astea “Tatal atat de mult ne doreste pe toti pentru El”, mi-am zis “astea sunt cuvintele pe care le folosesc si eu atat de des in ultimele saptamani… Zeci de rugaciuni inalt pe zi si zic “Tata, atat de mult ni-i dorim pe amandoi!” (bebelushii:) … Si ma gandeam…daca noi ne rugam cu atata ardoare si ni-i dorim pe amandoi, cu atat mai mult si cu mult mai multa ardoare se roaga Tata pt noi..pentru ca ne doreste pe toti pt Sine! El a platit pretul cel mare de la Golgota, pentru toti, si vrea sa ne vada pe toti cu El sus in cer!

…Asta a fost ceea ce m-a cercetat in dimineata aceea, si a fost ca un impuls de a-L astepta mai plina de dor, mai in veghere!

Haideti sa ne asteptam cu totii Mirele!

Nu mai e mult si vine sa ne ia ACASA!

O zi senina alaturi de Regele nostru!

2 Comments (+add yours?)

 1. Adi Valean
  Feb 08, 2010 @ 20:47:09

  Stiri Crestine.ro susține misionarii și organizațiile de misiune în mod special cele din Romania. Am ales săptămânal să prezentăm câte un misionar român, să îi sprijinim în rugăciune și să îi întrebam de nevoile lor financiare sau de altă natura, și cât avem posibilitatea să îi susținem. Vreau să vă provoc și pe voi cititorii site-ului să vă alăturați echipei Stiri Crestine.ro și să luptăm în linia a două spijinind misionarii noștri.

  Rog pe cei care dețin bloguri și site-uri să ne susțină afisând banner-ul care l-am pregatit pentru acest proiect, și dacă se poate să posteze informațiile care le postam noi despre misionari.

  Codul pentru bannere il gasiti aici! Bannerul se va schimba în fiecare săptămână în mod automat.

  Daca veti posta un bannerul site-ul/blog-ul dvs. va aparea pe prima pagina a site-ul nostru http://www.stiricrestine.ro la rubrica: Ne sustin! Lasati-ne un mesaj daca ati afisat bannerul.

  Reply

 2. Alexandru
  Feb 23, 2010 @ 15:34:25

  buna Tamara

  Iti recomand un nou blog

  awtozero.wordpress.com

  Includeti acest link in blogul tau, sau la cele preferate de tine pentru a citi si studia mai multe despre scrierile si meditatiile biblice ale acestui om al lui Dumnezeu.

  A.W.Tozer (1897-1963) a scris treizeci de cărţi şi este considerat unul dintre cei mai influenţi evanghelişti americani ai secolului XX.
  In timpul vieţii lui de slujire creştină ca pastor, scriitor şi vorbitor la conferinţe, el a atins şi influenţat vieţile multora.

  A avut o viaţă profundă de rugăciune. Se spune despre el că „a petrecut mai mult timp pe genunchi decât la biroul lui”.

  Timp de aproape 50 de ani Tozer a umblat cu Dumnezeu. Deşi e mort, el continuă să vorbească şi azi prin scrierile lui, cu o forţă uimitoare. El ne cheamă să vedem acea lume reală a spiritualului, care se află dincolo de lumea fizică ce ne atrage aşa de uşor; ne cheamă să-I fim plăcuţi lui Dumnezeu şi să uităm mulţimea, să ne închinăm lui Dumnezeu şi să devenim tot mai mult asemenea Lui. Aşa cum a spus cineva despre el, „omul acesta te face să doreşti să-L cunoşti pe Dumnezeu”.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: