…ceva ganduri de Straja…:)

La multi ani!..ca anu’ asta nu ne-am mai auzit:)..La multi ani cu El!…

straja31

..no, ca s-a terminat aproape si vacanta de iarna…A fost atat de scurta…dar atat de frumoasa:)

..azi dimineata am ajuns si noi acasa, dupa o noapte cu un somn ciupit, cu caldura si cu frig…dar totusi frumoasa, pentru ca am vazut cum El ne-a purtat pe aripa Sa si am ajuns cu bine. Au fost 3 zile atat de frumoase…suuperbe…pline de partie, de voie buna, de soare, de frig (vorba ta, soricela, “ne pisca gerul de obraji”) si de El! Straja, vezi ca mai venim:)

Si, zilele astea am invatat ceva…sau mi le-am reamintit… Cand trebuia sa urcam partia aceea lunga, obositoare (prea obositoare parca:), ma gandeam doar ce frumos va fi  la coborare chiar daca sunt doar maxim 3 minute de glorie…Si, asa e…de multe ori ne e greu, de multe ori simtim ca obosim, de multe ori parca ne luptam..dar apoi vedem ce frumos e…Si, orice lucru frumos se castiga mai greu..

Si,aseara cand am plecat,era atat de frig..si,  imbratisand-o pe soricela mea, ne-am ridicat privirile spre cer, si aburul nostru s-a unit si s-a inaltat in sus, pana s-a pierdut…Si, gandul mi s-a dus la acea zi..care va veni..Si atunci, soricela mea, nu doar aburul ni se va mai uni…ne vom inalta si noi…ne vom intalni pe undeva…si apoi, impreuna ne vom inalta mai sus..pana Il vom intalni pe Cel drag noua..pe Mirele nostru… ce frumos va fi! Astept ziua aceea!…

Ii multumesc Lui pentru ca mi-a daruit aceste cateva zile suuuperbe…iti multumesc tie, soricela mea pentru zambetul tau…iti multumim si tie, Bastake, pentru ca ne-ai carat:)…si Ii multumesc Lui si pentru voi toti…pentru ca ne-a numit frati!..

Va salut, Craiova si Tg Jiu..si pe tine, marmo, cealalta ratacita din sibiu, alaturi de mine:)

Aaa…si am mai invatat ceva…curajul…Curajul inseamna sa actionezi in teama pana nu-ti mai este teama! Inseamna sa tremuri pana cand vei ajunge la incredere!… Ai vazut ca, daca vrem , putem?:)

301129011xaddpv_ph1

Va las cu El!

2 Comments (+add yours?)

 1. soricela
  Jan 05, 2009 @ 14:50:20

  Soricela…:) >:D<
  Asa a fost, tot. Precum ai zis. Cu zambetele si privirile in sus si cu genunchii chiar tremurand cateodata, am invins ger, urcus, iar cu aburi inaltati , am contribuit la scoaterea masinilor din groapa:P
  Domnul sa fie laudat si binecuvantat pentru tot ce a fost acolo si pentru tot ce am reusit sa facem: in EL, pentru EL. Pentru ca slava Lui sa se vada in noi si pe partie, si pe placa, si in urcus si in coboras, singure sau cu schiori dupa noi :))
  A fost minunat sa fii acolo cu mine in toate astea.
  Ma bucur foarte mult ca ai fost cu noi.
  Pana la urmatorul abur inaltat, ramai cu privirea sus si genunchii intariti! :*

  Reply

 2. Geanina
  Jan 05, 2009 @ 16:10:28

  Da, Tam putem ! Cu siguranta ! De fapt,ne’am invins teama 🙂
  Abia acum ajunseram si noi acasa. A fost prea frumos si’mi pare rau ca s’a terminat, dar cum zisesi tu, mai mergem si la anu’:)
  Salut’o pe Clau & take care both of you >:D<

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: