Autobuz 17

sb37tsb-17-dr-1.jpg

…povesteam cu o prietena…si-mi zicea ca merge spre casa cu autobuzul 17. Directia acestui autobuz e spre zona cimitirului. Si, pentru ca oamenii sa stie ce inseamna «autobuz 17», pe el mai scrie si «Cimitir». Ce senzatie. Sa te urci in autobuzul care merge spre cimitir. Dar oare cati din cei care circula cu acest autobuz (si nu numai) se gandesc ca intr-o zi chiar vor merge spre cimitir?

Cu acest autobuz, acum ajungi, cel mai departe, pana la poarta cimitirului. Dar intr-o zi, vom trece dincolo de aceste porti. O groapa ne va astepta! Pe fiecare! Cum te raportezi la acest gand? Trebuie sa stim ca nu vom ramane acolo, intr-o groapa. Acolo va ramane doar trupul, Dar sufletul va merge in iad sau in Rai. Destinatia TU ti-o alegi! Si nu o alegi cand esti deja mort; ea trebuie aleasa de pe-acum, cat mai esti in viata.

Apropo, stii cat mai ai de trait? Vezi ca moartea-i foartee tupeista! Vine cand nu te astepti. Ai grija sa nu te ia prin surprindere, si tu sa nu fi ales inca destinatia cea buna!

Tot ce e sigur pentru om, e doar clipa prezenta! Clipa urmatoare nu e a ta!

…Eu am ales! Tu ?…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: