viata e a ta..dar nu iti apartine…

…te-ai gandit vreodata cat de importanta e viata asta?…poate crezi ca e ceva obisnuit…ceva ce ti se cuvine…dar nu e asa..DELOC….e un mare DAR..si doar cand esti pe punctul de a o pierde iti dai seama cat e de valoroasa….Gandeste-te ca tot ce faci are un ecou pt eternitate….
…Am invatat ca viata nu e ceva ce-mi apartine mie…viata nu e a mea..EL,Domnul,poate face orice,oricand, cu ea…intr-o clipa poate sa-ti fie luata….si vezi ca nu mai poti face nimic.Deci nu tu esti stapan pe ea…suntem doar ¨in chirie¨…ATAT!!….oare de ce ne credem stapani p viata aceasta? oare de ce credem ca noi putem face tot ce vrem cu ea?…cand de fapt,nu putem sa miscam nici macar un deget in fatza lui Dumnezeu?….intr-o clipa poate sa zica ¨atat…pana aici a fost viata ta¨…si ce faci atunci? mai poti sa zici ceva? NU….
…si daca ar fi ca El,Creatorul,sa vina acum la tine (si la mine) si sa zica ¨gata¨….esti multumit de cum o ¨predai¨?…nu o putem preda oricum….pt ca e ceva pretios….Si, doar cand ii vezi ¨greutatea¨( adica,cat e de pretioasa)..doar atunci parca iti vine mitea la cap si zici ¨nu ma mai pot juca cu viata asta¨….de ce?..pt ca cineva a investit MULT…mult….mult….e pacat sa nu-i vezi frumusetea adevarata….
…viata e un DAR..bucura-te din plin de ea! ….si inca ceva…nu lasa ca vreo tragedie sa-ti dezvaluie acest lucru!!!!(ca viata
e pretioasa)…haideti sa incepem sa traim ca niste oameni adevarati,ca niste adevarate fapturi,care se bucura de darul primit de la Creatorul sau!!…..

(din arhiva…20.08.07)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: