Nisipuri miscatoare

      Zilele trecute am vazut ceva interesant…cineva incerca sa arate cum ai putea scapa daca ai ajuns pe niste nisipuri miscatoare. A pus piciorul …si a inceput sa se afunde…tot mai jos..Sfatul a fost: nu incercati sa va zbateti, pentru ca va veti afunda tot mai tare ! Veti merge tot mai jos. Stati calmi si incercati altfel!

      Si…asa e si cu noi…Ne e frica cand pasim pe un pamant mai «sensibil»…Si, in loc sa stam calmi, sa ne incredem in El, lasam ingrijorarea sa ne cuprinda. Si ingrijorarea asta, daca are norocul si se agatza de cineva(si cam are norocul asta), atat de mult apasa..si trage tot mai jos. Si cel cuprins de ingrijorare devine tot mai speriat…nu mai vede nimic altceva decat ingrijorarea sa… Dar, vestea buna e ca nu toti cei ce intra in aceste nisipuri, mor.. Nu! Ci doar cei ce aleg sa se zbata…sa se zbata intr-un mod gresit.

      Avem de invatat de la aceste nisipuri: Nu lasa ingrijorarea sa te cuprinda, sa te orbeasca ! Roaga-te Domnului sa te alibereze ! Si atunci vei putea iesi la suprafata !…

      …A fost o lectie pentru mine…si sper sa fie si pentru tine! Priveste la Isus…si iesi la suprafatza !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: